Verhalen van Gerrits

succesverhaal
20.3.2024

Het verhaal van Newasco: “Prognoses van Gerrits waren altijd spot-on”

Bij Newasco, een toonaangevende wasserij met meer dan 100 personeelsleden, geleid door de broers Robert en Paul van Houten, staat innovatie en vooruitgang in de wasserijsector centraal. Hun samenwerking met Financieel Adviesbureau Gerrits, die 25 jaar geleden begon, was een cruciaal moment in een periode van aanzienlijke bedrijfsexpansie en -verplaatsing.
+

Innovatie en groei met Promec en Gerrits

Tien jaar geleden stond Sten Knuiman van Promec op een cruciaal kruispunt. De zoektocht naar een nieuwe adviseur, gedreven door verschillende motiveringen, leidde hen naar Financieel Adviesbureau Gerrits.
+
succesverhaal
28.8.2023

Menselijk contact en financieel advies: een perfecte synergie voor De Regiebehandelaars

De wereld van de gezondheidszorg vereist een delicate balans tussen expertise, menselijk contact en operationele efficiëntie. Voor een gespecialiseerd bedrijf als De Regiebehandelaars, opgericht door Bjarne en Jan-Hein - twee ervaren GZ-psychologen, sprekers, auteurs en coaches - was het vinden van een betrouwbare financiële partner essentieel om hun visie van gespecialiseerde zorg met persoonlijke aandacht waar te maken.
+
succesverhaal
28.8.2023

Twee vrienden: een blik op de samenwerking tussen Financieel Adviesbureau Gerrits en Kop Advocaten

Het is niet elke dag dat je een financieel adviseur tegenkomt die niet alleen je cijfers begrijpt, maar ook de mens achter de cijfers. Roel Kop, de drijvende kracht achter Kop Advocaten, ontdekte dit toen hij in 2015 in contact kwam met Alfred Gerrits van Financieel Adviesbureau Gerrits. Wat begon als een aanbeveling van een wederzijdse vriend, groeide uit tot een samenwerking die verder ging dan alleen cijfers.
+
succesverhaal
27.7.2023

Hoe Gerrits Financieel BIM-Connected heeft geholpen met vooruitstrevend financieel advies

De bouwsector staat bekend om zijn complexiteit, niet alleen in constructie en ontwerp, maar ook in financiën en bedrijfsvoering. Toen BIM-Connected, een specialist in het digitaliseren van informatie voor de gebouwde omgeving, geconfronteerd werd met financiële uitdagingen, wisten ze precies waar ze terecht konden: Financieel Adviesbureau Gerrits.
+

Willem van Deelen mede-eigenaar adviesbureau Gerrits

Willem van Deelen is vanaf dit jaar mede-eigenaar geworden van Financieel Adviesbureau Gerrits. De 30-jarige adviseur vormt samen met oprichter Alfred Gerrits een team dat achter de schermen werkt aan het bureau van de toekomst.
+

Gerrits nieuwsbrief

Maandelijkse financiële kost in je mailbox.