Innovatie en groei met Promec en Gerrits

Tien jaar geleden stond Sten Knuiman van Promec op een cruciaal kruispunt. De zoektocht naar een nieuwe adviseur, gedreven door verschillende motiveringen, leidde hen naar Financieel Adviesbureau Gerrits.

"Gerrits was niet de goedkoopste, maar kwam wel het meest professioneel over. Dat was de doorslaggevende factor voor ons," vertelt Sten Knuiman, directeur van het bedrijf.

Professioneel partnerschap

De selectieprocedure was grondig en doordacht. Na een reeks gesprekken met verschillende adviseurs uit Wijchen en omstreken, viel de keuze op Gerrits. "Alfred presenteerde zijn visie en werkwijze, die ons direct aansprak. Zijn aanpak was niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk, wat perfect aansloot bij onze wensen," legt Sten uit.

Voortdurende innovatie en ontwikkeling

Promec is gespecialiseerd in het oplossen van technische vraagstukken voor de industrie en heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt sinds de oprichting in 2003. Van pure engineering en metingen naar het produceren van werktuigbouwkundige producten. Gerrits heeft een sleutelrol gespeeld in het mogelijk maken van deze expansie. "De investeringen in machines en technologie, die nodig waren om onze dienstverlening uit te breiden, werden mede mogelijk gemaakt door de solide financiële adviezen en ondersteuning van Gerrits" legt de directeur uit.

Een duurzame relatie

De samenwerking tussen Promec en Financieel Adviesbureau Gerrits wordt gekenmerkt door diepgaande expertise en de capaciteit om snel te handelen. Een sprekend voorbeeld hiervan is de ondersteuning bij de overname van een collega-bedrijf, waarbij Alfred leiding gaf aan zowel de financiële als juridische aspecten van dit ingewikkelde proces. Bovendien heeft Gerrits bewezen bijzonder responsief te zijn bij onverwachte situaties, waaronder het efficiënt beheren van de financiële nasleep van een klant die failliet ging.

"Gerrits duikt direct op problemen en zorgt voor een oplossing. Deze snelheid van handelen is cruciaal voor ons."

De kracht van Gerrits

Wat Gerrits onderscheidt, is hun vermogen om snel te schakelen wanneer dat nodig is. Deze flexibiliteit is vooral waardevol in de dynamische industrie waarin Promec opereert. De relatie tussen Promec en Gerrits gaat dan ook verder dan alleen het zakelijke. Het is een partnerschap dat gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en respect. "Een professioneel bureau dat niet alleen uitstekend werk levert en afspraken nakomt, maar zijn klanten ook echt ontzorgt," zo vat Knuiman de samenwerking samen.

Wederzijdse groei en succes

De samenwerking tussen Promec en Gerrits is een perfect voorbeeld van hoe een sterke, vertrouwensvolle relatie tussen een bedrijf en zijn financieel adviseur kan leiden tot wederzijdse groei en succes. Het onderstreept het belang van professionaliteit, persoonlijke betrokkenheid, en de bereidheid om snel te handelen - kwaliteiten die Gerrits tot een onmisbare partner maken voor bedrijven die streven naar innovatie en ontwikkeling.

Volgende verhaal

succesverhaal
20.3.2024

Het verhaal van Newasco: “Prognoses van Gerrits waren altijd spot-on”

Bij Newasco, een toonaangevende wasserij met meer dan 100 personeelsleden, geleid door de broers Robert en Paul van Houten, staat innovatie en vooruitgang in de wasserijsector centraal. Hun samenwerking met Financieel Adviesbureau Gerrits, die 25 jaar geleden begon, was een cruciaal moment in een periode van aanzienlijke bedrijfsexpansie en -verplaatsing.
+

Gerrits nieuwsbrief

Maandelijkse financiële kost in je mailbox.