Aangenaam. Gerrits.

Wij helpen je met ondernemen, van bedrijfsadvies en administratie tot de jaarrekening en belastingaangifte. Onze bedrijfsfilosofie is dat wij het beste resultaat kunnen bereiken als wij dicht bij de klant staan. Proactief en betrokken, zoals het hoort. De kracht van Financieel Adviesbureau Gerrits is dat wij cijfers en resultaten altijd vertalen naar de ondernemer, zijn bedrijf en de branche. Cijfers en resultaten op zichzelf zijn namelijk nietszeggend, het gaat om de context en het referentiekader waarin het geplaatst moet worden.

Goed om te weten waar wij voor staan

Persoonlijk & betrokken

Wij staan dicht bij onze klanten, begrijpen elke unieke ondernemer en geloven in een betrokken aanpak. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde partner.

Branchegericht inzicht

Onze analyses gaan verder dan alleen cijfers. We vertalen resultaten naar je bedrijf en branche, zodat je altijd inzicht hebt in de relevante context en kansen.

Financiële one-stop shop

Van bedrijfsadvies tot belastingaangifte, wij bieden een geïntegreerde aanpak die alle facetten van bedrijfsfinanciën omvat. Eén bureau voor al je financiële behoeften.

Gerrits nieuwsbrief

Maandelijkse financiële kost in je mailbox.