Willem van Deelen mede-eigenaar adviesbureau Gerrits

Willem van Deelen is vanaf dit jaar mede-eigenaar geworden van Financieel Adviesbureau Gerrits. De 30-jarige adviseur vormt samen met oprichter Alfred Gerrits een team dat achter de schermen werkt aan het bureau van de toekomst.

“Wij lopen op het gebied van automatisering en digitalisering voor op veel andere kantoren omdat wij hiermee al vroeg zijn begonnen”, vertelt Willem van Deelen. “Door mijn toetreding kan ik mij hier verder op focussen. Het doel is dat we zo meer ruimte en tijd creëren voor de persoonlijke advisering van onze klanten, want daar zit onze meerwaarde en dat wordt steeds belangrijker voor ondernemers.”

Vaste relaties

Financieel Adviesbureau Gerrits, dat sinds 2000 bestaat, is een van de langst bestaande bureaus in de regio en heeft een brede kring van vaste relaties opgebouwd. Alfred Gerrits: “Wij kijken niet alleen naar cijfers, maar zetten ze in de context: wie is de ondernemer, wat gebeurt er in de branche? Zo help je mensen echt verder.”

Schoolverlater

Dat Willem van Deelen mede-eigenaar zou worden, hadden beiden 10 jaar geleden niet gedacht. Van Deelen kwam als 19-jarige schoolverlater ‘een paar weken’ bij Financieel Adviesbureau Gerrits werken totdat hij wist wat hij wilde gaan doen. Alfred Gerrits had al snel door dat Willem alles wel heel snel oppakte en een scherpe kijk had op financiën.

Toekomstbestendig

Na enkele opleidingen en een uitstap naar Crowe Peak, kwam Van Deelen in 2020 weer bij het Wijchense adviesbureau werken. Met net zoveel energie en oog voor detail, maar met meer kennis en ervaring werd hij weer deel van het team. Om het bureau toekomstbestendig te maken, kwam in 2022 het partnerschap ter sprake, wat begin 2023 een feit werd.

De naam ‘Financieel Adviesbureau Gerrits’ blijft voorlopig hetzelfde, maar een nieuwe website is in de maak.

Bron: Wijchen Nieuws

Volgende verhaal

succesverhaal
20.3.2024

Het verhaal van Newasco: “Prognoses van Gerrits waren altijd spot-on”

Bij Newasco, een toonaangevende wasserij met meer dan 100 personeelsleden, geleid door de broers Robert en Paul van Houten, staat innovatie en vooruitgang in de wasserijsector centraal. Hun samenwerking met Financieel Adviesbureau Gerrits, die 25 jaar geleden begon, was een cruciaal moment in een periode van aanzienlijke bedrijfsexpansie en -verplaatsing.
+

Gerrits nieuwsbrief

Maandelijkse financiële kost in je mailbox.