horizontaal toezicht

Wederzijds vertrouwen tussen jou, ons en de Belastingdienst

Een heldere en betrouwbare samenwerking met de Belastingdienst is belangrijk in de snelle financiële wereld van nu. Bij Gerrits slaan we de handen ineen tussen jou en de Belastingdienst door middel van Horizontaal Toezicht, een benadering waarbij openheid en wederzijds vertrouwen de hoofdrol spelen. Als kantoor voldoen wij aan de kwaliteitseisen van de Belastingdienst om te mogen deelnemen aan deze wijze van samenwerking. In tegenstelling tot het traditionele toezicht, focust Horizontaal Toezicht op een proactieve aanpak om zo de belastingprocessen efficiënter en voorspelbaarder te maken.

Je stevige financiële start

Jouw vertrouwenspartner in belastingafhandeling

Bij het implementeren van Horizontaal Toezicht focussen we gezamenlijk op transparantie, efficiëntie en een proactieve aanpak. We streven naar het afleveren van heldere rapportages aan de Belastingdienst en delen vroegtijdig alle relevante informatie. We adviseren je over fiscale optimalisatie voor een correcte en optimale belastingafdracht.

Alleen maar voordelen

Met Horizontaal Toezicht verminder je de administratieve lasten en versnel je de afhandeling van aangiften. De Belastingdienst vertrouwt op de deskundigheid, professionaliteit en kwaliteit van onze dienstverlening. Ook biedt het mogelijkheden om je fiscale zaken voor te leggen aan speciaal geselecteerde professionals bij de Belastingdienst.

Aan de slag met Horizontaal Toezicht

Wij staan klaar om je te begeleiden in het traject van Horizontaal Toezicht. Van het geven van advies tot het faciliteren van de communicatie met de Belastingdienst, wij zorgen voor een soepel proces. Neem vandaag nog contact op met Gerrits en ontdek hoe Horizontaal Toezicht de efficiëntie en betrouwbaarheid van jouw belastingafdracht kan verhogen.

contact opnemen

Klaar om te groeien?

Zet vandaag de stap naar deskundig financieel advies en ondersteuning. Bel 024 648 84 22

+
+
maak een afspraak

Gerrits nieuwsbrief

Maandelijkse financiële kost in je mailbox.