Hoe Gerrits Financieel BIM-Connected heeft geholpen met vooruitstrevend financieel advies

succesverhaal
27.7.2023

De bouwsector staat bekend om zijn complexiteit, niet alleen in constructie en ontwerp, maar ook in financiën en bedrijfsvoering. Toen BIM-Connected, een specialist in het digitaliseren van informatie voor de gebouwde omgeving, geconfronteerd werd met financiële uitdagingen, wisten ze precies waar ze terecht konden: Financieel Adviesbureau Gerrits.

Een stevige financiële fundering voor groei

Met de ambitie om de marktleider te worden in BIM en gegevensbeheer, had BIM-Connected een solide financiële basis nodig om hun visie te realiseren. Gerrits Financieel, met hun reputatie van deskundigheid en precisie, leek de perfecte partner. Binnen een paar maanden na hun samenwerking merkte BIM-Connected al een significante verbetering. Niet alleen op financieel vlak, maar ook in hun vermogen om te innoveren en uit te breiden.

Cijfers zijn overtuigend

Mede dankzij de samenwerking met Financieel Adviesbureau:

  • Financiële groei: BIM-Connected zag een stijging van 40% in hun jaarlijkse omzet.
  • Efficiëntere budgettering: Projectbudgetten werden 20% nauwkeuriger, wat resulteerde in minder verspilling en hogere winstmarges.
  • Verhoogde investeringen: De kapitaalinvestering in nieuwe technologieën en talent verdubbelde, waardoor BIM-Connected kon blijven innoveren.
"Het inzicht en de expertise van Gerrits hebben ons niet alleen financieel gestabiliseerd, maar hebben ons ook een strategische voorsprong gegeven in de markt."

Altijd een stap vooruit

Wat Jakko Heinen (oprichter en eigenaar van BIM-Connected) vooral waardeert, is de proactieve houding van Gerrits. Ze wachten niet op problemen, maar zien ze al van ver aankomen en komen met oplossingen. Jakko en Willem kennen elkaar al sinds hun jeugd, wat de samenwerking extra speciaal maakt. BIM-Connected begon als een eenmanszaak en is nu een toonaangevend consultancy- en softwarebedrijf met meer dan 20 werknemers en vier partners. Bij elke stap in hun groei staat Gerrits klaar met advies en ondersteuning.

De kracht van samenwerking

In een tijdperk waarin bedrijven snel moeten evolueren en zich aanpassen, is het hebben van een betrouwbare financiële partner essentieel. Voor BIM-Connected was Gerrits die partner, en hun gezamenlijke succes is een getuigenis van de kracht van samenwerking, expertise en toekomstgericht denken.

Klaar om uw financiële toekomst met vertrouwen tegemoet te treden?

Neem vandaag nog contact op met Gerrits en ontdek hoe vooruitziend financieel advies een verschil kan maken voor jouw onderneming. Laat ons je begeleiden naar een helderder financieel pad!

Volgende verhaal

succesverhaal
20.3.2024

Het verhaal van Newasco: “Prognoses van Gerrits waren altijd spot-on”

Bij Newasco, een toonaangevende wasserij met meer dan 100 personeelsleden, geleid door de broers Robert en Paul van Houten, staat innovatie en vooruitgang in de wasserijsector centraal. Hun samenwerking met Financieel Adviesbureau Gerrits, die 25 jaar geleden begon, was een cruciaal moment in een periode van aanzienlijke bedrijfsexpansie en -verplaatsing.
+

Gerrits nieuwsbrief

Maandelijkse financiële kost in je mailbox.