Menselijk contact en financieel advies: een perfecte synergie voor De Regiebehandelaars

succesverhaal
28.8.2023

De wereld van de gezondheidszorg vereist een delicate balans tussen expertise, menselijk contact en operationele efficiëntie. Voor een gespecialiseerd bedrijf als De Regiebehandelaars, opgericht door Bjarne en Jan-Hein - twee ervaren GZ-psychologen, sprekers, auteurs en coaches - was het vinden van een betrouwbare financiële partner essentieel om hun visie van gespecialiseerde zorg met persoonlijke aandacht waar te maken.

De oorspronkelijke uitdagingen

De groei en ontwikkeling van De Regiebehandelaars, die ontstond uit de gedeelde visie van Bjarne en Jan-Hein, bracht zijn eigen set van financiële vraagstukken met zich mee. Ze dachten een geschikte partij gevonden te hebben. Echter, vertraagde reacties en soms inaccuraat advies zette de samenwerking al snel onder druk. De behoefte aan een meer persoonlijke en betrouwbare benadering werd steeds vanzelfsprekender.

Financieel Adviesbureau Gerrits: het keerpunt in hun reis

Het moment dat Financieel Adviesbureau Gerrits betrokken raakte, was een game-changer voor De Regiebehandelaars. Hier vonden ze niet alleen financiële expertise, maar ook die menselijke touch waar ze zo naar verlangden - een echo van hun eigen kernwaarden in de zorgsector. De directe communicatiestijl en hands-on mentaliteit van Willem werden zeer gewaardeerd door Bjarne en Jan-Hein. Ondanks de aanvankelijke complexiteit van de herstructurering, maakte Willem het proces begrijpelijk en beheersbaar.

In slechts enkele maanden samenwerking met Gerrits, ervoer De Regiebehandelaars een significante verheldering in hun financiële landschap, wat hen in staat stelde om zich met meer vertrouwen op hun kernmissie te concentreren.

"Werken met Willem van Deelen voelde meteen als een verademing. Hij combineert financieel vakmanschap en efficiëntie met een persoonlijke ‘touch’, iets wat we enorm op prijs stellen. Dankzij hem konden we ons focussen op onze liefde voor de zorg, zonder ons druk te maken over financiën."

De kracht van proactief advies

Wat Financieel Adviesbureau Gerrits zo waardevol maakte voor De Regiebehandelaars was hun vooruitziende houding. In plaats van zich alleen te concentreren op huidige vraagstukken, werd er proactief gekeken naar toekomstige financiële uitdagingen en kansen, een benadering die essentieel is voor een dynamische sector als de GGZ. Dankzij het volledig geautomatiseerde proces van Gerrits hebben Bjarne en Jan-Hein altijd inzicht in hun cijfers, wat hen veel vertrouwen en duidelijkheid geeft.

Ook op zoek naar een financieel adviesbureau dat het belang van menselijk contact begrijpt?

Neem vandaag nog contact op met Financieel Adviesbureau Gerrits. Net zoals zij De Regiebehandelaars hebben ondersteund, kunnen zij ook jou helpen om met vertrouwen en duidelijkheid je financiële uitdagingen aan te gaan.

Volgende verhaal

succesverhaal
20.3.2024

Het verhaal van Newasco: “Prognoses van Gerrits waren altijd spot-on”

Bij Newasco, een toonaangevende wasserij met meer dan 100 personeelsleden, geleid door de broers Robert en Paul van Houten, staat innovatie en vooruitgang in de wasserijsector centraal. Hun samenwerking met Financieel Adviesbureau Gerrits, die 25 jaar geleden begon, was een cruciaal moment in een periode van aanzienlijke bedrijfsexpansie en -verplaatsing.
+

Gerrits nieuwsbrief

Maandelijkse financiële kost in je mailbox.